Om oss

Over 23 år med innspilling, miksing og mastering!

Et av de eldste lydstudioene i Trondheim holder til på trivelige Lade. I over 20 år har vi jobbet med alt fra glade amatører til Spellemannsvinnere. Alt fra frilynt jazz til barnemusikk, pop, rock, kor, metall, punk og alle avarter av det - vi forholder oss rolige til det meste. Om det så bookes en uke for å spille inn et band, eller du har en 12 åring som fortjener et par timer i studio som bursdagsgave, vil ha en trivelig start på et utdrikningslag/firmafest/kickoff , eller bare synge inn en sang til en som fortjener det,  så er dere velkommen!

 

Vi kan også lage en enkel musikkvideo av seansen til de som ønsker det. Har du et knippe sanger du vil synge inn men mangler band/musikere eller en karaokeversjon av sangen, ta kontakt så skal vi se om vi ikke fikser det også. :)

 

Her har vi masse plass til å spille inn det meste innenfor musikkutrykk både live og etter påleggsmetoden. Med 6 innspillingsrom, 2 store og 4 små, der det er lagt opp individuell lytting for opptil 11 musikere, skulle det være mulig for de fleste å finne en arbeidsmåte som passer den enkelte.

 

Mastering og utkjøring av DDP til CD-produksjon er noe vi også har gjort i mange år.

 

Vi kan også komme til dere og gjøre opptak

Om dere er en barnehage et kor eller noen andre med et musikalsk uttrykksbehov så tar vi med det utstyret vi trenger for å gjøre et supert opptak. Snakk med oss om hvordan dere kan glede familie, venner og fans med en CD-utgivelse som fort kan finansiere seg selv og vel så det.

 

PA/Lydanlegg 

Er det behov for et taleanlegg/sanganlegg til et godt lag, eller trenger å fylle kongressalen med godlyd fra band og orkester så kan vi hjelpe deg med det. Med PA fra blant annet markedslederne Meyer Sound og Yamaha, og over 20 års erfaring med skruing av lyd, så kan vi levere til en meget hyggelig pris.